Paparizou Forum - Moved to paparizouforum.com
Paparizou Forum is an international community for all fans of Elena Paparizou. We offer news, discussions, exclusive media (videos ad pictures), competitions and a forum full of great people. Come and join us to taste the ultimate paparicious experience.

Forum Issues

View previous topic View next topic Go down

Re: Forum Issues

Post  Akos Kirsch on Sat Jul 14, 2012 8:27 pm

The new design is cool!! cheers

_________________
[Only admins are allowed to see this link]

avatar
Akos Kirsch
Number One

<b>Posts</b> 18497
<b>Location</b> Hungary

http://www.elenapaparizou.gportal.hu

Back to top Go down

Re: Forum Issues

Post  TinaCZ on Sat Jul 14, 2012 8:32 pm

Panos did it

_________________
[Only admins are allowed to see this image]
avatar
TinaCZ
Admin

<b>Posts</b> 6163
<b>Location</b> EVERYWHERE

Back to top Go down

Re: Forum Issues

Post  Samuel on Sat Jul 14, 2012 8:59 pm

Akos Kirsch wrote:The new design is cool!! cheers

It looks very good. Very nice with this, great change!

There is one thing I just want to take up, this:
[Only admins are allowed to see this image]
Maybe it could been better described where the username should be written, and the password? smile

_________________
[Only admins are allowed to see this link]
avatar
Samuel
Spamarizou
Spamarizou

<b>Posts</b> 12471
<b>Location</b> Sweden

Back to top Go down

Re: Forum Issues

Post  Akos Kirsch on Sat Jul 14, 2012 9:14 pm

TinaCZ wrote:Panos did it

he did a good job then Very Happy

_________________
[Only admins are allowed to see this link]

avatar
Akos Kirsch
Number One

<b>Posts</b> 18497
<b>Location</b> Hungary

http://www.elenapaparizou.gportal.hu

Back to top Go down

Re: Forum Issues

Post  Samuel on Sat Jul 14, 2012 9:44 pm

Akos Kirsch wrote:
TinaCZ wrote:Panos did it

he did a good job then Very Happy

Yes he (I didn't write "she". Wink) did a great job. Very Happy
avatar
Samuel
Spamarizou
Spamarizou

<b>Posts</b> 12471
<b>Location</b> Sweden

Back to top Go down

Re: Forum Issues

Post  Panagiotis on Sat Jul 14, 2012 9:57 pm

I also noticed some other things that are not done properly. Give me some time, and I 'll fix it.

_________________
[Only admins are allowed to see this image]
Coming soon! It's huge!
avatar
Panagiotis
Moderator
Moderator

<b>Posts</b> 10442
<b>Location</b> Athens,Greece

http://www.zetamakripoulia.com

Back to top Go down

Re: Forum Issues

Post  Samuel on Sat Jul 14, 2012 10:20 pm

On my computer with the screen resolution 1680 x 1050, 16:10, it looks like this for me: (Open picture to see what's wrong. It is the send button.)
[Only admins are allowed to see this image]

I have no zoom, I need to zoom to atleast 110% to get it look normal.

_________________
[Only admins are allowed to see this link]
avatar
Samuel
Spamarizou
Spamarizou

<b>Posts</b> 12471
<b>Location</b> Sweden

Back to top Go down

Re: Forum Issues

Post  Panagiotis on Sat Jul 14, 2012 10:26 pm

yeah, I gotta fix that stuff
Embarassed Sorry for the inconvenience.

_________________
[Only admins are allowed to see this image]
Coming soon! It's huge!
avatar
Panagiotis
Moderator
Moderator

<b>Posts</b> 10442
<b>Location</b> Athens,Greece

http://www.zetamakripoulia.com

Back to top Go down

Re: Forum Issues

Post  Samuel on Sat Jul 14, 2012 10:30 pm

I look with Microsoft Chrome now on the same computer and there it works fine.
So I assume the problem is with my resolution + Web browser Opera.

Edit - The forum looks a lot different in Internet Explorer, it looks like before there? scratch

_________________
[Only admins are allowed to see this link]
avatar
Samuel
Spamarizou
Spamarizou

<b>Posts</b> 12471
<b>Location</b> Sweden

Back to top Go down

Re: Forum Issues

Post  Panagiotis on Sat Jul 14, 2012 10:38 pm

I have tested it in internet explorer, firefox and chrome. Not opera.
Internet explorer doesn't support any kind of CSS, from its nature, but nobody uses it now lol! I am now fixing the mistakes. Plus I am downloading opera so it can work for opera too Keep Paparizouing!
I checked opera, and it looks right to me. Maybe is your resolution?

If you use windows, please check your settings in resolution, and see if you are using the correct one Keep Paparizouing! Or maybe Opera's settings! Keep Paparizouing!

_________________
[Only admins are allowed to see this image]
Coming soon! It's huge!
avatar
Panagiotis
Moderator
Moderator

<b>Posts</b> 10442
<b>Location</b> Athens,Greece

http://www.zetamakripoulia.com

Back to top Go down

Forum Issues

Post  Samuel on Sat Jul 14, 2012 10:43 pm

It must be something wrong with my resolution + Opera. Because Chrome works fine for me.

_________________
[Only admins are allowed to see this link]
avatar
Samuel
Spamarizou
Spamarizou

<b>Posts</b> 12471
<b>Location</b> Sweden

Back to top Go down

Re: Forum Issues

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum